Factura

Tarieven.

Factura

Tarieven.

Tarieven zijn altijd maatwerk. Maar natuurlijk zoekt u hier naar betaalbaarheid. Als u ons vertelt welke dienstverlening u zoekt, krijgt u van ons een helder tarief zonder kleine lettertjes en bewijzen we graag dat we zeer competitief zijn.

Offerte
Factura

Uitzendbureau.

Het tarief van backoffice dienstverlening is maatwerk. Naast de gekozen onderdelen van dienstverlening en de mate van risicoafdekking, is het tarief afhankelijk van de hoeveelheid uren. Indien er wordt voorgefinancierd is ook de gemiddelde betalingstermijn van uw klanten van invloed.

Het allerbelangrijkst vinden we transparantie. Gewoon een open kostprijscalculatie, gebaseerd op de daadwerkelijke werkgeverslasten en pensioenpremies. Daarnaast een keuze uit risicoafdekking bij ziekte van flexkrachten als percentage van de loonsom of doorbelasting van de werkelijke kosten. En een vast percentage voor onze dienstverlening. 

Wilt u ook de verkoopfacturen verzekerd hebben en de lonen en inkoop voorgefinancierd? Dan rekenen we daar een zeer scherpe factoring fee voor. Indien gewenst kan ook de marge worden bevoorschot. 

Door deze unieke en transparante opbouw durven we te stellen dat we altijd mee kunnen met andere aanbieders. En dat u daar een prettige partner met goede automatisering en een soepel proces voor terug krijgt. 

Samen de uitdaging aangaan en een kennismakingsgesprek (fysiek of online) plannen? Klik op de onderstaande button.

Offerte
Factura

Zzp'er.

Wij geloven in een eerlijke opbouw van het tarief en splitsen daarom in een administratieve fee per gewerkt uur en een financiële fee als percentage over het factuurtotaal. De administratieve kosten zijn om onze vaste verwerkingskosten te dekken. Bijvoorbeeld voor contractbeheer, urenverwerking en het maken van de factuur. En de financiële kosten om de variabele lasten die afhankelijk zijn van het factuurtotaal te dekken, zoals financiering, verzekering en betalingsverkeer.

Zo betaalt u nooit te veel bij weinig uren of bij hogere uurtarieven. Ook werken we niet met minimale factuurtotalen of een minimum fee per factuur. Als opstartkosten rekenen we eenmalig per nieuwe opdrachtgever € 10,00. Hiervoor krijgt u een modelovereenkomst inclusief mogelijkheid digitale ondertekening én een credit check. Gewoon tegen kostprijs dus. 

Weten wat onze dienstverlening voor jou kost? Neem contact op. Geen tijd of gelegenheid voor een kennismakingsbelletje? Laat dan naast uw contactgegevens ook het aantal opdrachtgevers, aantal uren per week en uw verkooptarief achter, dan mailen we u een voorbeeldberekening. 

Offerte

Benieuwd wat Factura voor u kan betekenen?