Factura

Over ons

Factura is dé groeipartner voor ambitieuze bemiddelaars van zzp’ers. Wij zijn op een missie om de wereld van bemiddeling te vereenvoudigen en te versnellen. Met onze jarenlange kennis op het gebied van wetgeving, financiering én automatisering bieden wij een naadloos backoffice proces zodat jij kunt doen waar je écht goed in bent: matchen van vraag en aanbod.

Neem contact op

Unieke aanpak

Alles staat in het teken van het wegnemen van barrières voor jouw groei.

  • Gestroomlijnde en geautomatiseerde processen voor inschrijving, verwerking en facturatie met volledige controle in jouw eigen online omgeving

  • ​​Slimme oplossingen voor snelle betaling op een vast moment. Ongeacht de betaaltermijn van de opdrachtgever.

  • Uitgebreide en up-to-date juridische en administratieve kennis van alle relevante wetgeving zodat jij altijd bemiddelt volgens de laatste regels.

Ik kreeg heel regelmatig vragen van mijn zzp'ers over gewerkte uren, betalingen, etc. En vaak correctieverzoeken van opdrachtgevers op facturen. Sinds wij zijn overgestapt naar Factura is dat helemaal voorbij. Het proces is gewoon heel erg goed geregeld en ik merk dat de professionals die ik bemiddel daar ook heel blij mee zijn. Als we nu contact hebben gaat het over nieuwe opdrachten en dat is voor beide partijen goed!

Erwin de JongDirecteur USP Group

Ons team

Het Factura team bestaat uit door de wol geverfde specialisten met een uitgebreid track-record in de branche. Onze expertise zetten we elke dag in om jouw bedrijf nóg beter te maken.

Bemiddelaar

De weg naar een succesvolle samenwerking

1
Kennismaking

Samen de wensen en mogelijkheden bepalen.

2
Portefeuille

Inventarisatie van de contracten en klanten.

3
Voorstel

Een scherp voorstel op maat zonder kleine lettertjes.

4
Samenwerking

De afspraken in een heldere samenwerkingsovereenkomst.

5
Portal

Een branded portal met logo en in huiskleur.

6
Dienstverlening

klik voor ons backoffice proces.

Daarom samenwerken met Factura!

Meer focus, meer energie en meer tijd voor groei. Dat is waarom steeds meer bemiddelaars samenwerken met Factura. Vraag ook een gratis consult aan en kijk hoe we samen kunnen groeien!